Papa's Donuteria

Hou jij van donuts? Dan is het spelletje Papa's Donuteria vast en zeker iets voor jou! In dit spelletje kies je je favoriete persoontje (of maak je er zelf een aan) en ga je aan het werk bij de Papa's Donuteria. Het is aan jou de taak om de lekkerste donuts te maken en de klanten zo goed mogelijk te helpen.

Je begint met het opnemen van de order. Nadat je dit hebt gedaan, moet je naar het deeg-station, om daar het deeg te rollen. De klanten kunnen kiezen voor dichte donuts en traditionele donuts met een gat erin. Wanneer je de donuts hebt uitgestanst, mogen ze in de olie worden gefrituurd. Vergeet ze niet om te draaien! Als ze aan beide kanten gefrituurd zijn, haal je de donuts uit de olie en gaan ze naar het building-station. Aldaar kun je de donuts voorzien van glazuur, poedersuiker, chocolade stukjes, sprinkels en noem maar op. Zorg dat je je wel aan het bonnetje houdt!

Zodra je je donuts hebt geserveerd, krijg je punten per station. Zo zie je precies waar het beter kan en waar het al heel goed gaat. Een leuk spelletje om de tijd te doden? Dan speel je Papa's Donuteria!

Pinball flipperkasten

Hier kun je de meest spannende en uitgebreide pinball machines van het internet vinden. Waarschij

Start het spel!
Pachinko

Pachinko is een pinball gecombineerde gokkast die voor het echte amusement kan zorgen en hier op

Start het spel!
Classic Street Fighter

Vroeger was het nog niet zo gebruikelijk om met meerdere personen hetzelfde spel te spelen. Daar

Start het spel!
Avontuur spelletjes

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de

Start het spel!