Classic Street Fighter

Vroeger was het nog niet zo gebruikelijk om met meerdere personen hetzelfde spel te spelen. Daar kwam verandering in toen het spel Street Fighter 2 werd uitgebracht. Dit was namelijk één van de eerste games waarbij het mogelijk was om met z'n tweeën tegelijkertijd te spelen. Street Fighter is, zoals de naam al doet vermoeden, een echt vechtspel die ook wel in het genre van beat em up wordt ondergebracht.

Vecht je naar de winst!

In Street Fighter II speel jij de rol van Ryu. Hij neemt het op tegen de vijand, genaamd Sagat. Door middel van allerlei speciale vechttechnieken kun je zijn gezondheid verslechteren, tot het moment dat hij knock-out is. Als dat het geval is, heb jij 1 keer gewonnen. Je bent pas de echte winnaar als je de tegenstander 3 keer hebt verslagen. Dit spel bestaat dus uit maximaal 5 rondes. Je zult merken dat de tegenstander steeds beter wordt naarmate hij meer verliest. Dit maakt het dus een stuk lastiger om 3 keer van hem te winnen.

Gebruik de juiste techniek

Door het gebruik van de juiste knoppen, kun je speciale aanvallen doen, waar Sagat niets tegenin te brengen heeft. Dit is dus een kwestie van oefenen. Jij beweegt Ryu door middel van de pijltjestoetsen, daarnaast kun je nog aanvallen met de volgende toetsen; a,s,d,z,x,c. Waarbij de eerste drie bedoeld zijn als aanvallen met de hand en de laatste drie voor aanvallen met de voet. Gebruik de juiste combinaties en wordt onverslaanbaar in dit leuke vechtspel. Laat jouw behendigheid en inzicht zien en versla hem 3 keer op rij! Op GameHevex.nl kunt je Street Fighter II gratis spelen, zonder dat je iets hoeft te downloaden. Veel speelplezier!

Pac Man

Pac Man is toch wel de grondlegger van de arcade classic games. Iedereen is wel bekend met het kl

Start het spel!
Pachinko

Pachinko is een pinball gecombineerde gokkast die voor het echte amusement kan zorgen en hier op

Start het spel!
Avontuur spelletjes

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de

Start het spel!
Fanged Fun 2

Ben jij opzoek naar een leuk spel waarbij het ook nodig is dat je je hersenen moet gebruiken om h

Start het spel!