Fanged Fun 2

Ben jij opzoek naar een leuk spel waarbij het ook nodig is dat je je hersenen moet gebruiken om het einddoel te halen? Speel dan eens het bekende en populaire spel Fanged Fun 2. Er zijn al veel diverse spellen ontwikkeld met dezelfde gedachte als dit spel, maar dit is toch zeker één van de beste spellen uit dit genre. Hieronder kun je lezen hoe je het spel moet spelen en wat de leuke spelelementen zijn.

Denk goed na

Om het einddoel van Fanged Fun 2 te halen, is het nodig dat je je hersenen gebruikt. Het is geen simpel spel en het zal naarmate het spel vordert ook alleen maar moeilijker worden. Het doel van het spel is om de juiste kleur blokken op het juiste platform te verkrijgen. Dit platform heeft dezelfde kleur als de blokken. Deze blokken kun je op het desbetreffende platform krijgen door op ze te klikken. Op dat moment worden ze namelijk rond, waardoor ze kunnen voortbewegen als ze op een helling liggen. Zodra een blok op de verkeerde kleur terechtkomt, ben je af en moet je opnieuw beginnen. Als je op een gegeven moment niet meer verder kunt, kun je gebruik maken van de restart button. Op dit moment wordt het huidige level opnieuw opgestart, waarna je het nogmaals mag proberen. Mocht je echt niet meer verder komen met een spel, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van de hint button. Je krijgt dan te zien wat je moet doen om het spel wel goed uit te spelen, waarna je het zelf nog kunt proberen.

Speel alle levels uit

Deze game bestaat uit 20 levels. Hoe hoger je komt, hoe moeilijker het wordt. Je moet niet alleen steeds meer nadenken, maar je moet ook steeds sneller kunnen reageren op de blokken. Naast deze 20 levels kun je ook nog gebruik maken van het sprintonderdeel, waarbij het de bedoeling is dat je zo snel mogelijk zoveel mogelijk levels uitspeelt. Daarnaast kun je ook nog je eigen levels creëren en deze vervolgens spelen. Test je behendigheid, concentratie en denkvermogen dus nu met dit onwijs leuke spel.

Hell Raiser

Als je aan de naam Hell Raiser denkt, dan zul je waarschijnlijk het eerste aan de zogenoemde film

Start het spel!
Pachinko

Pachinko is een pinball gecombineerde gokkast die voor het echte amusement kan zorgen en hier op

Start het spel!
Pinball flipperkasten

Hier kun je de meest spannende en uitgebreide pinball machines van het internet vinden. Waarschij

Start het spel!
Avontuur spelletjes

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de

Start het spel!