Fun Surfing

Ben jij een echte surf fan en vind je het tevens ook leuk om online spelletjes te spelen? Dan is Fun Surfing zeker iets voor jou. Hier kun je al je surf kwaliteiten laten zien en tevens ook je behendigheid testen. Dat is namelijk een zekere eigenschap waarover je moet beschikken om dit spel succesvol te kunnen spelen. Ben je al nieuwsgierig aan het worden? Lees dan nu snel verder en kom erachter wat het spel precies inhoudt, voordat je begint te spelen.

Ontwijk de obstakels

In dit spel ben jij een surfer die zoveel mogelijk punten moet zien te verdienen. Dit kan maar op 1 manier, namelijk het verzamelen van zoveel mogelijk rode vlaggen. Deze vlaggen komen onverwachts ook in de golf langs, waardoor jij snel die kant op moet surfen om het vlaggetje nog te kunnen pakken voordat hij verdwenen is. Dit is echter niet zo simpel als het lijkt, aangezien er ook nog vele andere obstakels in de golf tevoorschijn komen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan zwemmers, meeuwen, jetskiërs en andere surfers. Al deze mensen en dieren moet jij zien te ontwijken om zonder te vallen bij het vlaggetje te komen. Zodra je aangeraakt wordt, kom je op diezelfde plek weer tevoorschijn. Je bent dan echter wel kostbare tijd verloren, aangezien je dit allemaal binnen 1 minuut moet doen.

Verdien zoveel mogelijk punten

Zoals al eerder gezegd is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten moet zien te verdienen, om het spel te kunnen winnen. De punten verdien je door vlaggetjes te verzamelen. Ieder vlaggetje is 200 punten waard. Als je obstakels wilt ontwijken dan kun je dit met de toetsen N en M doen. Hiermee kun je de surfer naar links en rechts laten gaan. Het is ook mogelijk om over de obstakels heen te springen door middel van de spatiebalk. Dit kost je echter wel 250 punten, waardoor het misschien alleen maar nadelig kan uitpakken als je van deze springoptie gebruik maakt. Speel nu snel deze Fun Surfing game en geniet van al het plezier dat dit spel jou te bieden heeft.

Hell Raiser

Als je aan de naam Hell Raiser denkt, dan zul je waarschijnlijk het eerste aan de zogenoemde film

Start het spel!
Classic Street Fighter

Vroeger was het nog niet zo gebruikelijk om met meerdere personen hetzelfde spel te spelen. Daar

Start het spel!
Race spellen

Als je denkt aan race spellen spellen komen Formule 1, MotoGP, Need for Speed en Gran Turismo waa

Start het spel!
Avontuur spelletjes

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de

Start het spel!