Hell Raiser

Als je aan de naam Hell Raiser denkt, dan zul je waarschijnlijk het eerste aan de zogenoemde film denken. Deze game heeft echter helemaal niets met de film te maken. Door het gebruik van dezelfde naam kan dit echter een verkeerd beeld en mogelijk een teleurstelling vormen voor de gebruikers. De ontwikkelaars van de gokkast hebben dan waarschijnlijk ook helemaal geen rekening gehouden met de film en wisten misschien niet eens van het bestaan af.

Mooie gevarieerde graphics

Zodra je voor de eerste keer op deze gokkast gaat spelen, dan zullen je al snel de 'Hell symbolen' opvallen. Het thema Hell is dan ook zeker goed aangehouden. Deze gokkast beschikt over gevarieerde graphics en daarnaast heeft het ook nog verschillende kleuren en realistische licht- en geluidseffecten. Door al deze effecten en symbolen heeft deze gokkast een zeer uniek karakter, waardoor het zeer herkenbaar is.

Interessante gameplay

Hell Raiser beschikt over een zeer interessante gameplay. Zodra je begint met spelen lijkt het namelijk alsof je maar uit één spel kunt kiezen. Er zitten echter heel veel keuzemogelijkheden in het spel. Zo kun je namelijk uit verschillende win mogelijkheden kiezen, waardoor je zelf het uit te keren bedrag kunt kiezen. Daarnaast zijn er ook nog talloze vermenigvuldigingsfactoren die jouw gewonnen credits kunnen verdubbelen of zelfs nog verdrievoudigen. Al deze verschillende spelelementen zorgen ervoor dat ieder spel weer anders kan verlopen, waardoor de uitkomst altijd een verrassing blijft. Deze gokkast is zeker de moeite waard dankzij de mooie graphics en de interessante gameplay. Het is een echte klassieker geworden in de speelhal en net zo populair als bijvoorbeeld de zeer bekende Random Runner gokkast die je bv op de Fruitautomaten plaza website (via: http://www.fruitautomatenplaza.net/random-runner.html) kunt spelen. De Hellraiser kun je direct via onze website spelen. Het spel is gratis en een download is niet nodig. Direct starten? Kijk dan hieronder.

Pachinko

Pachinko is een pinball gecombineerde gokkast die voor het echte amusement kan zorgen en hier op

Start het spel!
Fanged Fun 2

Ben jij opzoek naar een leuk spel waarbij het ook nodig is dat je je hersenen moet gebruiken om h

Start het spel!
Race spellen

Als je denkt aan race spellen spellen komen Formule 1, MotoGP, Need for Speed en Gran Turismo waa

Start het spel!
Fun Surfing

Ben jij een echte surf fan en vind je het tevens ook leuk om online spelletjes te spelen? Dan is

Start het spel!