Adventure spelletjes

Wanneer je denkt aan adventure spelletjes, dan denk je waarschijnlijk aan een spelletje zoals Tomb Raider: een game waarbij je verschillende werelden uit moet spelen en onderweg alle tools vindt om dit te doen. Natuurlijk zijn er talloze vijanden die je uit de weg moet ruimen, en uiteraard moet je je creativiteit gebruiken om je weg te vinden door de complexe levels. Maar wanneer je even pauze hebt op school of werk, of wanneer je even snel wilt afschakelen met een spelletjes, dan is het veel gemakkelijker om een online adventure spelletje te spelen. Er zijn talloze opties, natuurlijk niet zo uitgebreid als Tomb Raider, maar wel zeker de moeite waard.

Klik adventure spelletjes

Heb je geen toetsenbord tot je beschikking? Of speel je gewoon liever een spelletje met de muis? Dan zijn klik adventure spelletjes een goede optie. Deze games zijn ontzettend simpel: je hoeft namelijk alleen maar te klikken. Door op een bepaalde plek te klikken, kun je bijvoorbeeld een actie laten gebeuren, of je kunt je actiefiguurtje naar die specifieke plek laten bewegen. Doordat het weinig moeite kost om het spelletje te doorgronden, kun je meteen beginnen met spelen. Natuurlijk wordt het naarmate het spel vordert wel allemaal lastiger, dus er zit wel uitdaging in.

Spelletjes met de toetsen

Wil je meteen een iets grotere uitdaging aan gaan? Dan kun je kiezen voor een spelletje dat je met het toetsenbord moet spelen. De pijltjestoetsen zijn meestal de manier om het karaktertje te verplaatsen en spatiebalk is veelal springen of schieten. Adventure spelletjes zijn altijd de moeite waard om even te spelen. Even helemaal het hoofd leegmaken en het avontuur tegemoet gaan!

Avontuur spelletjes
Datum: 06-03-2019 09:41

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de tijd, of juist een virtuele reis maken? Dan zijn avontuurspellen ongetwijfeld iets voor jou! Bij avontuur games zijn snelheid en behendigheid vaak niet het allerbelangrijkst. Oplossingsgericht denken is juist de sleutel tot succes. Bij de meeste avontuur spelletjes bestuurt de speler een personage w

Start het spel
Race spellen
Datum: 06-03-2019 09:38

Als je denkt aan race spellen spellen komen Formule 1, MotoGP, Need for Speed en Gran Turismo waarschijnlijk meteen naar voren. Dit zijn spannende race games van hoge kwaliteit. Maar als je even pauze hebt op school of op het werk, dan is het natuurlijk veel makkelijker om online spelletjes te spelen. Er is keuze genoeg die de moeite waard zijn om te spelen. Spelen met de toetsen Veel

Start het spel
Pinball flipperkasten

Hier kun je de meest spannende en uitgebreide pinball machines van het internet vinden. Waarschij

Start het spel!
Pachinko

Pachinko is een pinball gecombineerde gokkast die voor het echte amusement kan zorgen en hier op

Start het spel!
Fanged Fun 2

Ben jij opzoek naar een leuk spel waarbij het ook nodig is dat je je hersenen moet gebruiken om h

Start het spel!
Papa's Donuteria

Hou jij van donuts? Dan is het spelletje Papa's Donuteria vast en zeker iets voor jou! In dit

Start het spel!