Pac Man

Pac Man is toch wel de grondlegger van de arcade classic games. Iedereen is wel bekend met het kleine gele ronde poppetje met de grote mond. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk punten bij elkaar te rapen zonder dat je wordt gegrepen door de vier geesten, genaamd Blinkey, Pinkey, Clyde en Inkey.

De geschiedenis van Pac Man

Arcade Spellen zijn toch wel de fundering van alle game spellen die hedendaags worden geproduceerd. Dankzij de immense populariteit van deze arcade spellen, heft de game wereld een enorme boost gekregen. Pac Man is toch wel één van de bekendste arcade spellen. In 1980 zag het gele poppetje voor het eerst het daglicht en sindsdien is het door vele mensen omarmd. Het is dan ook één van de weinige spellen die na 30 jaar nog steeds uitgebracht wordt. In 2007 is er zelfs nog een Pac Man kampioenschap georganiseerd, hier deden veel mensen aan mee. Dit is dan ook een bevestiging van het feit dat Pac Man één van de populairste games is.

De speluitleg

Zodra je het spel begint, zul je merken dat jij Pac Man, het gele ronde poppetje, bent. Het is de bedoeling dat je alle witte puntjes opeet, zonder dat je geraakt worden door de 4 geesten. Om dit te vergemakkelijken zijn er ook een viertal grotere bolletjes, die de geesten voor een tijdje omtoveren tot eetbare wezens voor Pac Man. De rollen zijn op dat moment dus omgedraaid. Zodra je alle witte puntjes hebt opgegeten, ga je door naar het volgend level. Je zult merken dat de moeilijkheidsgraad steeds hoger wordt en dat de geesten sneller bewegen. Om zoveel mogelijk punten te verzamelen, kun je de geesten opeten en tevens ook de stukken fruit die af en toe opduiken. Speel nu snel dit spel en kom erachter waarom het zo mateloos populair is.

Fanged Fun 2

Ben jij opzoek naar een leuk spel waarbij het ook nodig is dat je je hersenen moet gebruiken om h

Start het spel!
Fun Surfing

Ben jij een echte surf fan en vind je het tevens ook leuk om online spelletjes te spelen? Dan is

Start het spel!
Race spellen

Als je denkt aan race spellen spellen komen Formule 1, MotoGP, Need for Speed en Gran Turismo waa

Start het spel!
Classic Street Fighter

Vroeger was het nog niet zo gebruikelijk om met meerdere personen hetzelfde spel te spelen. Daar

Start het spel!