Pinball flipperkasten

Hier kun je de meest spannende en uitgebreide pinball machines van het internet vinden. Waarschijnlijk heb je vast al een keer eerder kennis gemaakt met de pinball spelletjes. Deze kun je namelijk in allerlei lokale friettenten, cafés en in de speelhallen spelen. Het is tegenwoordig echter ook mogelijk om gewoon vanuit je luie stoel deze populaire pinball spellen te spelen. Zo kun je in alle rust genieten van een mooi flipperkast spelletje en wordt je niet lastig gevallen door omstanders. Speel nu dus in alle rust deze mooie en bekende pinball spellen.

Op een flipperkast spelen bevordert je concentratievermogen!

Laat je nu hier verrassen door het uitgebreide assortiment aan diverse flipperkasten. Hier kun je online flipperkasten vinden die jouw concentratie en behendigheid doen testen. Afhankelijk van de gekozen pinball machine, zul je diverse objecten moeten beschieten met het balletje en tegelijkertijd snel moeten zijn in het bedienen van de flipperkast. Daarnaast moet je optimaal geconcentreerd zijn om het balletje continue te kunnen volgen, wil je deze niet uit het oog verliezen. Heb jij het in je om de hoogste score te halen? Speel dan nu één van de leukste pinball games van het internet op GameHevex.nl

Zonder te downloaden flipperen

Je kunt op GameHevex.nl de leukste pinball machines gratis bespelen zonder dat je ze hoeft te downloaden. Eigenlijk precies zo als de inmiddels bekende en razend populaire online fruitautomaten van de vele online casino's. Voorheen moest je nog altijd bepaalde software installeren als je een pinball machine wou bespelen. Dat hoeft tegenwoordig niet meer. Dankzij het snelle internet en de krachtigere computer is het namelijk mogelijk om rechtstreeks op het internet met een flipperkast te spelen, zonder dat de desbetreffende software gedownload moet worden. Zo vind je hier de turbo play pinball game. Deze pinball is gebaseerd op het bekende turboplay maar nu dus niet met rollen, maar met een stalen kogel en pins om je bal mee af te schieten. Het leuke is dat je dit spel hier direct kunt spelen. Geen noodzaak dus om naar de fruitautomaat hal te gaan. We weten zeker dat je hier wel de nodige gratis spelletjes op zult spelen.

Pachinko

Pachinko is een pinball gecombineerde gokkast die voor het echte amusement kan zorgen en hier op

Start het spel!
Avontuur spelletjes

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de

Start het spel!
Race spellen

Als je denkt aan race spellen spellen komen Formule 1, MotoGP, Need for Speed en Gran Turismo waa

Start het spel!
Fun Surfing

Ben jij een echte surf fan en vind je het tevens ook leuk om online spelletjes te spelen? Dan is

Start het spel!