Race spellen

Als je denkt aan race spellen spellen komen Formule 1, MotoGP, Need for Speed en Gran Turismo waarschijnlijk meteen naar voren. Dit zijn spannende race games van hoge kwaliteit. Maar als je even pauze hebt op school of op het werk, dan is het natuurlijk veel makkelijker om online spelletjes te spelen. Er is keuze genoeg die de moeite waard zijn om te spelen.

Spelen met de toetsen

Veel race spellen kun je gewoon spelen met het toetsenbord van de computer op school of werk. De pijltjestoetsen zijn meestal de manier om te versnellen, af te remmen en om naar links en rechts te sturen. Bij een deel van de race spelletjes heeft de spatiebalk ook nog een belangrijke functie. Deze kan bijvoorbeeld voor de handrem dienen of om een extra boost te activeren. Als je via een mobiele telefoon speelt, dan gaat de besturing via het touchscreen.

Type racing games

Niet alle games zijn hetzelfde en er zijn onderling verschillen. Zo zijn er spellen waarbij je met een auto racet tegen de tegenstanders, maar er zijn ook race spelletjes waarbij je de strijd per motor aangaat. Bij sommige spellen dien je stunts uit te voeren tijdens de race. Er zijn racing games voor straatracen, motor racen, racen over een circuit, rally racen, boten race en zelfs spellen waarbij je moet racen met vliegtuigen. Voor iedereen is er wel een leuk spel te vinden.

Strijd tegen spelers wereldwijd

Ga de strijd en competitie aan tegen andere spelers over de hele wereld. Talloze games hebben een multiplayer functie waarmee jij kunt racen tegen andere spelers in plaats van tegen de computer. Dit maakt de spellen meteen een stuk moeilijker en leuker. Ben de rest te slim af en zorg ervoor dat je als eerste over de finish gaat om de game te winnen. Je tegenstanders zullen je haten wanneer ze pas na jou over de finish komen en de game verliezen van jou.

Avontuur spelletjes

Ben jij klaar voor een avontuur? Wil jij even helemaal in een andere wereld stappen? Terug in de

Start het spel!
Hell Raiser

Als je aan de naam Hell Raiser denkt, dan zul je waarschijnlijk het eerste aan de zogenoemde film

Start het spel!
Papa's Donuteria

Hou jij van donuts? Dan is het spelletje Papa's Donuteria vast en zeker iets voor jou! In dit

Start het spel!
Fun Surfing

Ben jij een echte surf fan en vind je het tevens ook leuk om online spelletjes te spelen? Dan is

Start het spel!